Achtung Mitglieder

Am 25.01.2019 um 19:00 Uhr findet die Mitgliederversammlung in Leeheim im Pfälzer Hof statt.

Wir freuen uns euch begrüßen zu dürfen.

Lewis Holtby besucht Fanclubs aus dem Rhein Main Gebiet

Am Sonntag, den 08.05.16 war es so weit, um 14:10 Uhr landete Lewis Holtby am Frankfurter Flughafen und wurde dort von einem Mitglied eines befreundeten Fanclubs abgeholt. Etwa gegen 15:15 Uhr kam Lewis in Leeheim am Pfälzer Hof an und wurde dort von über 60 Vertretern von 5 verschiedenen Fanclubs mit Applaus empfangen – hier bereits der Dank an die Fanclubs Rhein Main Löwen, Hessische Blaubärenbande, 1887 Mainhattan Boyz und den Fanclub Bergstraße

Nach einer kurzen Einführung des OFC-Beauftragten Sven Ehrich hat sich Holtby den verschiedensten Fragen der HSV-Anhänger gestellt, die er sachlich, überlegt und mit dem einen oder anderen lustigen Kommentar gespickt, beantwortet hat.

Alles in allem muss man sagen: ein bodenständiger, lockerer und vor allem lustiger Typ, der wirklich hinter dem Verein, der Mannschaft und vor allem dem Trainer steht.
Dass er sich in Hamburg sehr wohl fühlt und er stolz darauf ist, in diesem Verein richtig Fuß gefasst zu haben und endlich Kontinuität in Bezug auf seine Einsätze und Leistung erreicht hat, kann und muss man dem sympathischen 25-Jährigen ohne jeden Zweifel glauben.

Lediglich die Aussage, dass zwei Fans unseres Fanclubs in dieser Saison gut 7.000km zu verschiedenen Spielen gefahren sind und hier 4 Niederlagen und 3 Unentschieden sahen, hat ihn kurz stocken lassen.

Im Anschluss folgte eine Autogrammstunde und ein kleines Fotoshooting mit einzelnen Fans und den jeweiligen Fanclubs vor deren Fahnen und Bannern.

Gegen 17:30 Uhr wurde Holtby von allen verabschiedet und zurück zum Flughafen nach Frankfurt gebracht.

Ein gelungener Tag für große und kleine Fans des HSV – Danke Lewis, mach weiter so und wir hoffen auf weitere große Taten, nimm dir die Worte deiner Fans zu Herzen, wir stehen hinter dir!!!

It's easy to get started creating your website. Knowing some of the basics will help.

What is a Content Management System?

A content management system is software that allows you to create and manage webpages easily by separating the creation of your content from the mechanics required to present it on the web.

In this site, the content is stored in a database. The look and feel are created by a template. Joomla! brings together the template and your content to create web pages.

Logging in

To login to your site use the user name and password that were created as part of the installation process. Once logged-in you will be able to create and edit articles and modify some settings.

Creating an article

Once you are logged-in, a new menu will be visible. To create a new article, click on the "Submit Article" link on that menu.

The new article interface gives you a lot of options, but all you need to do is add a title and put something in the content area. To make it easy to find, set the state to published.

You can edit an existing article by clicking on the edit icon (this only displays to users who have the right to edit).

Template, site settings, and modules

The look and feel of your site is controlled by a template. You can change the site name, background colour, highlights colour and more by editing the template settings. Click the "Template Settings" in the user menu.

The boxes around the main content of the site are called modules. You can modify modules on the current page by moving your cursor to the module and clicking the edit link. Always be sure to save and close any module you edit.

You can change some site settings such as the site name and description by clicking on the "Site Settings" link.

More advanced options for templates, site settings, modules, and more are available in the site administrator.

Site and Administrator

Your site actually has two separate sites. The site (also called the front end) is what visitors to your site will see. The administrator (also called the back end) is only used by people managing your site. You can access the administrator by clicking the "Site Administrator" link on the "User Menu" menu (visible once you login) or by adding /administrator to the end of your domain name. The same user name and password are used for both sites.

Learn more

There is much more to learn about how to use Joomla! to create the web site you envision. You can learn much more at the Joomla! documentation site and on the Joomla! forums.